Tulevaisuuskoulu on vuoden 2017 Tulevaisuusteko!

Tulevaisuuskoulun mahtavan vuoden mahtava päätös: Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry. huomioi Tulevaisuuskoulun vuoden 2017 Tulevaisuustekona! ♥

Tulevaisuuskoulu ottaa huomionosoituksen vastaan kiitollisena ja innostuneena. Kulunut vuosi ja sen päättänyt huomionosoitus ovat osoittaneet, että olemme tärkeällä asialla. Uskallammekin luvata, että Tulevaisuuskoulu tulee tekemään ensi vuonna entistä enemmän töitä sen eteen, että tulevaisuuskasvatuksen lähestymistavat ja menetelmät olisivat kaikkien Suomen koulujen ja koululaisten saatavilla!

Lämmin kiitos koko Tulevaisuuskoulun tiimin puolesta!

 – – –

Tulevaisuuskoulu – vuoden 2017 Tulevaisuusteko

Tulevaisuuden tutkimuksen seura ry:n hallitus on myöntänyt Tulevaisuusteko-huomionosoituksen Tulevaisuuskoululle (www.tulevaisuuskoulu.fi).

Tunnustuksella halutaan kannustaa Tulevaisuuskoulua jatkamaan työtään tulevaisuusajattelun edistämiseksi kasvatuksellisesta näkökulmasta. Tulevaisuuskoulu innostaa paitsi lapsia myös opettajia ja muita kasvattajia tutkimusmatkalle vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin. Koulu on innokkaasti jalkautunut tulevaisuus ja ennakointi -teemoilla koulujen oppitunneille, kehittänyt tulevaisuuskasvatuksen oppimateriaaleja sekä menetelmiä ja jakanut niitä yhteiseen käyttöön.

Lisäksi seura haluaa tukea Tulevaisuuskoulun tavoitetta tuoda tulevaisuustaidot kaikkien lasten ja nuorten ulottuville, ja sitä kautta vahvistaa heidän luottamusta ja uskoa tulevaisuuteen. Tulevaisuuskoulu tekee erityistä tulevaisuustyötä, ja siellä missä sille on tänä päivänä suuri tarve.

Tulevaisuusteko-huomionosoitus on myönnetty aiemmin myös mm. Siivouspäivälle, Roska päivässä –liikkeelle, Kulutuskapulalle sekä Huussi ry:lle.

Huomionosoitus julkistettiin tänään Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen Tulevaisuusmessuilla Turussa, seuran uusimman menetelmäkirjan julkistamistilaisuuden yhteydessä. Huomionosoitus julkaistaan myös Futura-lehden numerossa 4/2017.

Lämpimät onnittelut!

Ilmoitus julkaistu: https://www.facebook.com/Tutuseura/posts/1738911566128474

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *