Tulevaisuuslaboratoriossa tapahtuu syksyllä 2019

Tulevaisuuslaboratorion syksy 2019 pitää sisällään monipuolisen kattauksen eri ikäisille tarkoitettua tulevaisuusaiheista taiteilua ja tekemistä.

Human Robot. Moving Robot! -tanssityöpajat (27.–30.8.2019)

Kuva: Vesa-Pekka Grönfors

Mitä tulevaisuuden tanssi voisi olla? Tule kokeilemaan Momo-robotin kanssa!

Tanssitaiteilija Iina Taijonlahti, sosiaalinen robotti Momo ja työryhmä tuovat Human Robot. Moving Robot -tanssityöpajan ja esityskonseptin Tulevaisuuslaboratorioon.

Ilmoittautuminen lukioiden ja ammattikoulujen 1. luokille tarkoitettuihin työpajoihin Kultuksen sivuilta.

Ilmoittautuminen 3.-5. -luokkalaisille lapsille tarkoitettuihin työpajoihin Kultuksen sivuilta. (Täynnä)

Tulevaisuustorstai: tulevaisuuden politiikka (5.9.2019)

Tulevaisuuslaboratoriossa joka kuun ensimmäinen torstai on Tulevaisuustorstai!

Syyskuun Tulevaisuustorstain vieraaksi saapuu kansanedustaja, tulevaisuusvaliokunnan ja tulevaisuustalo Sitran hallintoneuvoston jäsen Mari Holopainen (vihr).

Tulevaisuustorstai on maksuton ja se on tarkoitettu yli 7-vuotiaille lapsille ja heidän kanssaan saapuville aikuisille.

How do we imagine future species? -työpaja nuorille (5.–6.9.2019)

Vitalisk Kotov

Nykyistä kertakäyttökulttuuria käsittelevä kahden kerran työpaja on suunnattu 13–16-vuotiaille nuorille. Rooli myös jauhomadoilla!

Työpaja liittyy tanskalaisen recoil Performance Groupin Kiasma-teatterissa toteutettavaan MASS-installaatioon

Työpaja on englanninkielinen ja maksuton. Osallistujat osallistuvat myös työpajaan 6.9. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Annantalon sivuilla.

Puhutko tulevaisuutta? -työpajat 6.–9. -luokille (12.–28.11.2019)

Tulevaisuuden kieliä ja kulttuureita tutkitaan kouluryhmille tarkoitetuissa työpajoissa, jotka järjestetään Tulevaisuuskoulun ja Helsingin yliopiston Tiedekasvatuskeskuksen yhteistyönä Annantalon Tulevaisuuslaboratoriossa marraskuussa 2019.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Kultuksen kautta.