Työmme

Tulevaisuuskoulu on palkittu tulevaisuuskasvatuksen asiantuntija ja edelläkävijä, joka on ansiokkaasti luonut uudenlaista kestävän tulevaisuuden pedagogiikkaa. Toimimme raja-aitoja ylittävästi yhdistäen toiminnassamme taidekasvatusta sekä tulevaisuuden tutkimuksen näkökulmia ja menetelmiä. Tulevaisuuskoulun tarinallinen maailma kutsuu kaikki mukaan inspiroivalle tutkimusmatkalle vaihtoehtoisiin tulevaisuuksiin!

Olemme pitäneet lukuisia kursseja, koulutuksia ja asiantuntijapuheenvuoroja sekä suunnitelleet erilaisia oppimateriaaleja ja pedagogisia konsepteja. Näiden lisäksi olemme luoneet yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa Annantalolle Tulevaisuuslaboratorio-oppimistilan. Verkostomaisen ja ketterän työskentelytapamme ansiosta olemme toteuttaneet useita onnistuneita yhteistöitä mm. Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan, kulttuurin ja vapaa-ajan toimialan, Sitran, Opetushallituksen, CGI:n, Lasten ja nuorten säätiön, Plan Internationalin, Helsingin yliopiston sekä Dare to Learnin kanssa.

kjhjhjh

Työskentelemme laajasti erilaisten ja eri-ikäisten toimijoiden parissa. Toimintamme on kattanut laajasti eri ikäryhmiä, aina vauvaperheistä esikoululaisiin ja alakoululaisista nuoriin aikuisiin. Koulutuksiimme on osallistunut mm. opettajaksi opiskelevia tulevia varhaiskasvatuksen- ja luokanopettajia, eri asteiden opettajia, opinto-ohjaajia sekä muita opetusalan asiantuntijoita.

Olemme avoimia erilaisille yhteistyömahdollisuuksille. Ota rohkeasti yhteyttä ja ideoidaan yhdessä enemmän ­– tulevaisuus tehdään yhdessä!